Ik ben een zelfstandig bevlogen psycholoog die van haar passie (mensen willen helpen begrijpen) haar werk heeft gemaakt. Directeur en psycholoog bij Psycholoog Akkermans. Ik ben getrouwd en moeder van dochter Haezel en dochter Raeven.

Door in mijn leven direct geconfronteerd te zijn geweest met verlies en rouw en indirect met verslavingen, wilde ik deze life-events omzetten in iets positiefs.

Ik heb daartoe psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie klinische-gezondheidspsychologie en criminologie. Hierna ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren van de geestelijke gezondheidszorg, waaronder de forensische psychiatrie, thuiszorg en klinische psychiatrie.

Ik begeleid tevens cliënten voor Tools C&M op het psychische vlak in relatie tot verslavingen. Daarnaast ben ik sinds 2021 werkzaam als leidinggevend psycholoog bij een prive kliniek (www.denrooyclinics.com).

Per 2013 ben ik werkzaam geweest voor Testraad B.V. (www.testraad.nl).  Hier heb ik divers psycho-diagnostisch onderzoek afgenomen waaronder ADHD, intelligentie onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, neuropsychologisch onderzoek, enz. Sedert januari 2020 heb ik Testraad onder mijn eigen naam overgenomen.

Hebt u een vraag of wordt uw probleem te groot dan kunt u altijd bellen: 0612966174. U wordt z.s.m. teruggebeld.