Den rooy clinics

Een prive kliniek (www.denrooyclinics.com). Discretie en persoonlijk aandacht, zijn voor ons vanzelfsprekend. Ons team van zeer ervaren en deskundige medewerkers garanderen een maximaal rendement tijdens uw verblijf. We bieden u een scala van aanvullende en onderscheidende therapieën waaronder Traditionele Chinese Geneeswijze en een comfortabele detoxificatie door inzet van Neuro Electro Stimulatie . Om uw persoonlijke aandacht te garanderen hebben we een maximale capaciteit van 12 cliënten.

Tools Coaching en Motivatie

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van verslaving.

Een verslaving maakt veel kapot. In het leven van de verslaafde, maar ook in zijn of haar omgeving. De juiste hulp is dan ook onmisbaar. Tools C&M begint waar anderen wachten. Gaat door waar anderen stoppen. Onze aanpak is gericht én persoonlijk. Vanuit eigen ervaring bieden wij passende begeleiding- en behandelingstrajecten waarbij nazorg helpt om terugval te voorkomen. Een nieuwe aanpak die aanvullend is op de bestaande zorg.

Zereen bij Verlies

Zereen biedt zowel praktische als emotionele hulp. Nabestaanden kunnen tegen enorm veel vragen aanlopen, van hoe om te gaan met rouw,

hoe om te gaan met de vaak bizarre reacties uit de omgeving. Zereen zorgt dat je daarvoor niet meer van het ene kastje naar het volgende kastje en vervolgens naar de muur gestuurd wordt. Dat kun je er op dat moment echt niet bij hebben.