Testraad B.V.:

Uitvoering psychodiagnostisch onderzoek, omtrent complexe casuïstiek.
Onderzoeken betreffende autismespectrumstoornissen, persoonlijkheid, intelligentie, cognitief en neuropsychologisch. Bovenstaande onderzoeken voer ik op freelance basis uit voor Testraad. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bovenstaande onderzoeken. Indien er een indicatie voor onderzoek aanwezig is, zal ik deze uitvoeren zodat u niet te maken heeft met meerdere behandelaren. Dit scheelt voor u tijd en energie en u wordt niet onnodig met onbekenden geconfronteerd.

Tools Coaching en Motivatie

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van verslaving.

Een verslaving maakt veel kapot. In het leven van de verslaafde, maar ook in zijn of haar omgeving. De juiste hulp is dan ook onmisbaar. Tools C&M begint waar anderen wachten. Gaat door waar anderen stoppen. Onze aanpak is gericht én persoonlijk. Vanuit eigen ervaring bieden wij passende begeleiding- en behandelingstrajecten waarbij nazorg helpt om terugval te voorkomen. Een nieuwe aanpak die aanvullend is op de bestaande zorg.

Zereen bij Verlies

Zereen biedt zowel praktische als emotionele hulp. Nabestaanden kunnen tegen enorm veel vragen aanlopen, van hoe om te gaan met rouw,

hoe om te gaan met de vaak bizarre reacties uit de omgeving. Zereen zorgt dat je daarvoor niet meer van het ene kastje naar het volgende kastje en vervolgens naar de muur gestuurd wordt. Dat kun je er op dat moment echt niet bij hebben.